Výběr správných svatebních šatů

01.12.2023

Vybrat svatební šaty je jedním z nejdůležitějších kroků při plánování svatby. Zde jsou některé tipy, které ti mohou pomoci při výběru těch správných svatebních šatů:

  1. Začni s časovým předstihem: Začni hledat svatební šaty s dostatečným předstihem před samotnou svatbou. Budeš mít prostor prohlídnout si nabídku různých svatebních salonů.
  2. Nastav si rozpočet: Určení rozpočtu ti pomůže omezit výběr a vybrat šaty, které nejen splňují tvé představy, ale také tvůj finanční rámec.
  3. Zjisti svůj styl: Přemýšlej o svém osobním stylu a o tom, co bys chtěla na svatební den zvýraznit. Máš ráda klasiku, moderní design, nebo třeba vintage šarm?
  4. Typ postavy: Různé střihy a délky šatů se hodí pro různé typy postav. Vyber si šaty, které ti lichotí a zdůrazňují tvé nejlepší stránky.
  5. Barva svatebních šatů: Kromě bílé můžeš zvážit i další barvy, které ti lichotí. Neboj se experimentovat s odstíny šampaňské, krémové, nebo i pastelové barvy.
  6. Věnuj pozornost detailům: Detaily, jako jsou krajkové výšivky, perličky, nebo květiny, mohou udělat z obyčejných šatů něco zcela jedinečného. Snaž se najít šaty, které odpovídají tvému vkusu.
  7. Pohodlí je klíčové: Během svatebního dne strávíš v šatech opravdu hodně času, a tak je důležité, abys se v nich cítila pohodlně. Ověř si, že se v šatech můžeš volně pohybovat a tančit.
  8. Sezóna a místo svatby: Zvaž, kde a kdy se bude svatba konat. To může ovlivnit výběr materiálu a střihu šatů. Lehké a vzdušné šaty jsou například vhodné pro letní svatby, zatímco na zimní obřad si možná vybereš něco s dlouhým rukávem.
  9. Vyzkoušej si různé styly: Neboj se vyzkoušet různé styly svatebních šatů, i ty, které by sis možná původně nevybrala. Někdy je překvapivé, jak šaty vypadají na postavě.
  10. Profesionální poradenství: Svatební asistent ti může poskytnout cenné rady a pomoci ti najít ty nejlepší svatební šaty přesně podle tvých představ.

Pamatuj, že výběr svatebních šatů by měl být zábavný proces, takže si ho užij a vyber si svatební šaty, ve kterých se budeš cítit opravdu krásně a šťastně!

 

   

 

Rezervujte si
termín zkoušky

Rezervovat termín